Vampirica Lindsay Lohan objavila svoje seksi fotografije na Twitteru

OPĆE je poznato da su društveni servisi poput Facebooka ili Twittera postali najčešći oblik komunikacije u današnje vrijeme. Među ljubiteljima popularnog mikroblogerskog servisa je i Lindsay Lohan koja nerijetko objavljuje svoje fotografije koje obično izazovu pažnju medija.

Seksi plavuša čak je oko vrata stavila kožnu ogrlicu, našminkala je usne crvenim ružem te raščupala kosu kako bi izgledala kao prava vampirica

Posljednju takvu fotografiju, Lindsay je stavila prije nekoliko dana, a na njoj se smiješi s umjetnim vampirskim zubima. Seksi plavuša čak je oko vrata stavila kožnu ogrlicu, našminkala je usne crvenim ružem te raščupala kosu kako bi izgledala kao prava vampirica.


Popularnim Twitterom, koji kod nas nije toliko razvikan kao što je to u Americi, koristi se većina celebrityja. Podsjetimo, na svom profilu Kim Kardashian je nedavno objavila svoje golišave fotografije koje su zatim izašle gotovo u svim tabloidima.

Jedna od najljepših holivudskih glumica, Demi Moore, također je privukla pozornost medija kad je objavila fotke na kojima nema prednji zub. "Mislila sam da je ovaj look izašao iz mode kada ste imali osam godina. Nisam znala da sam ponovno u trendu i da razvaljujem", satirično je komentirala glumica pored svoje krezube fotke.

Pročitajte više