Veliki Brat: "Lezbo vatačina" razbila monotoniju na Dedinju

SRBI, koji u svojoj inačici Big Brothera već tjednima očekuju vruću ševu između kandidata sinoć su ostali zatečeni "neočekivanom lezbo vatačinom" između starlete Jovane Pavlović i Makedonke Violete Raleve. Možda zbog toga što je izbačena stanarka Sandra najavljivala da će ona biti ta koja će gledateljima pružiti slatke sate lezbijske ljubavi pa od ove dvije to nisu ni očekivali, a možda i zato što su i Violeta i Jovana dosad navaljivale samo na muške natjecatelje popularnog realityja.

Bilo kako bilo, Jovana i Viki su brzo našle zajednički jezik nakon što su, isprva bez ikakvog očitog razloga, legle jedna pokraj druge. Ubrzo su se počele maziti, plesti i uzdisati, a intimni trenutak iskoristile su i kako bi prokomentirale nedostatak seksa u kući Dedinju.

"Ovo mi je prvi put da nisam masturbirala toliko dugo! Kad se ne ševim, obavezno masturbiram svaki dan. Obavezno, znači, nije mi se dogodilo da ikad preskočim. I kada dobijem, ništa mi ne smeta", mazno je Violeta šaputala svojoj srpskoj kolegici na uho. A kako su to njihovi gledatelji komentirali? U svojem stilu: "Sudeći po ovome što je rekla, pitanje je dana kada će makedonsko devojče nasrnuti na nekoga od ukućana, ili će utehu, kao sinoć, pronaći u Jovani".

Pročitajte više