Video: BB Kuća u nogometnoj groznici; Tessa se osjeća kao višak

KOLIKO je teško prosječnu djevojku, koja o nogometnim pravilima nema ni najmanjeg pojma, naučiti igrati najvažniju sporednu stvar na svijetu? BB stanari ovog se tjedna bave upravo time - muškarci ženskom dijelu Kuće pokušavaju približiti igru koju su dobili kao zadatak, a najveće pedagoške sposobnosti pokazao je Arsen, jedini imalo strpljivi stanar kad su u pitanju žene i nogometna lopta.

Obzirom da su se BB stanari zapleli u vlastite priče i tračeve, te vrijeme provode uglavnom opravdavajući se jedni drugima, Big Brother opet ih je uposlio zadatkom koji osim upotrebe njihovih pametnih glavica zahtijeva i ponešto kondicije.

Nogometno igralište, postavljeno u dvorištu, oduševilo je stanare, a čak su i najveći sportski antitalenti showa pokazali volju i krenuli u učenje pravila koje neki, poput Arsena, smatraju općom kulturom.

I dok se neki stanari, opomenuti od strane svojih cimera, ali i Big Brothera, pokušavaju kloniti lošeg raspoloženja i raspredanja o tuđem ponašanju, Tessi je opravdavanje i dalje omiljeni sport. "Drago mi je što je ono jučer prikazano. Stanari od mene nisu saznali ništa što im već u oči nisam rekla", komentirala je Tessa jučerašnje iznenađenje Big Brothera, točnije, kratki film o nepoštivanju pravila i laganju u Kući.

"Ne osjećam se kao da mi je mjesto ovdje. Hoću se maknuti od svih jer mi je jadno. Osjećam se kao višak", požalila se nadurena Tessa Stjepanu koji, kao i obično, smatra da ona preuveličava stvari i nepotrebno dramatizira. Ipak, Tessa nema namjeru svojevoljno napustiti show, ali, sudeći po njenom ponašanju i reakcijama stanara, na vanjski svijet neće morati dugo čekati.

D.K.
Foto: RTL

Pročitajte više