Video: BB stanari na Maksimiru potukli estradnjake

VELIKO iznenađenje dočekalo je BB stanare pri izvršenju tjednog zadatka, odnosno, nešto prije nogometne utakmice koju su trebali odigrati - nakon 75 dana u Kući, perspektivni nogometaši konačno su izišli u "vanjski svijet", i to ni manje ni više nego na maksimirski pomoćni stadion, upravo u trenucima dok je hrvatska reprezentacija pobjeđivala Englesku.

To što su nekoliko dana većinu vremena provodili na mini igralištu u dvorištu BB Kuće, stanarima se itekako isplatilo  pa su uspješno izvršili tjedni zadatak, pobijedivši konkurente rezultatom 4:0. Protivničku momčad, koja se nazvala "Kostolomcima", činili su kapetanica Maja Šuput, zatim Indira Mujkić, te voditelji RTL-a: Marko Nušić, Filip Brajković, Neno Pavinčić i Antonija Stupar. Potonja je oduševila BB Gorana, koji je cimerima nakon tekme priznao: "Nisam znao di da pucam, zagledao sam se u njene velike oči... Taj tip lica mi se sviđa".

U 20-minutnoj utakmici BB kandidati pokazali su svoju premoć, a posebno se istaknula Martina, koja je pokazala da naporna vježba i od antitalenta može (donekle) stvoriti golmana. BB stanari s voditeljima i pjevačicama nisu smjeli pričati o ničemu osim nogometa, tako da pravila nisu prekršena, a nenadani izlet vratio je osmijehe na lica inače sve depresivnijih stanara.

Tessa cvjeta zbog Vedranove pažnje

Vedran i Tessa napokon su izgladili razmirice, pa se tužna Senjanka opet "vratila u život", ističući u ispovjedaonici kako joj se čini da su loši dani u Kući za nju gotovi. S druge strane, Vita i Krešo nikad nisu bili u gorim odnosima, što je atraktivna Splićanka i priznala Big Brotheru: "Mislim da se naš odnos pogoršava, počinje me jako živcirati".

Do nove svađe došlo je zbog rasprave o vezama - Krešo se pohvalio djevojkom s kojom je bio četiri godine, no to Vitu nije impresioniralo jer smatra da količina vremena provedenog u vezi ne mora biti proporcionalna s količinom ljubavi. "Sad sam s ovim šest miseci i znači mi više nego oni s kojim sam bila dvi godine, tako da ti to nema veze", odbrusila je ljutito Kreši.

D.K.
Screenshot: RTL

Pročitajte više