Video: Farmeri frustracije liječe pjesmom, a Alena "boli kifla" za Hanu

KAD je došao na Farmu, Alen Macinić oduševio se Bosankom Hanom, koju je proteklih dvadesetak dana stalno hvalio i svrstavao je u najdraže cimere na imanju. Stvari su se promijenile - Josipi se požalio kako ga "bosanska Paris Hilton" živcira, a u svom je prepoznatljivom stilu dodao i kako ga "boli kifla" za Hanu. Unatoč trudu, Yo ga nije uspjela smekšati, pa je Hana od drage frendice postala - neprijateljica broj jedan.

"Šta ti je Hana kriva, ti si previše uvredljiv", pokušala je Yo obraniti hanu, s kojom je svakim danom sve prisnija. S obzirom da se našla na udaru Aleksandre i Jelene, spisateljica se okrenula mladoj Bosanki koja je za nju puna hvale. "Ja sam se s tobom najviše zbližila", rekla je Hana Josipi i obećala da će joj, ako za to bude potrebe, bez problema "čuvati leđa".

Nakon što je malo tele Stipe stiglo na svijet i na Farmu, farmeri su odlučili proslaviti kumstvo. Kako je pomogao oko teljenja, Stipe je postao kum malom imenjaku, a razdragani svim radosnim događajima, farmeri su s mentorom Jožom i veterinarom Stankom nazdravili uz čašicu i potom odlučili zapjevati "himnu“ Farme. Naime, taktovi pjesme "Mjesto" Damira Urbana već se dva tjedna svakodnevno se Farmom. Pjevali su je uz krijes na Uskrs, navečer kada se zabavljaju, usred dana kada priređuju glazbeni party na kolima, pa je Urbanov hit proglašen himnom i svaki ga farmer mora znati napamet.

D.K., Nova TV
Foto: Nova TV

Pročitajte više