Video: Farmeri zadnje dane na selu provode u dernjavi i svađama

JOŠ JE jedan dan ostao do proglašenja pobjednika showa Farme, kad će pola milijuna kuna sjesti na račun jednom od četvero finalista - Ivani, Dvini, Jeleni ili Rafi. Očekivano, Farma će prema svemu sudeći završiti onako kako je počela - svađama, neiskrenim zagrljajima i neprestanim ogovaranjima. Iako su se na Farmu vratili svi stanari koji su u protekla tri mjeseca pojavili pred kamerama, i to u prilično miroljubivom raspoloženju, nisu uspjeli izgladiti nesuglasice niti zakopati ratne sjekire.

Iako je mentor Joža za posljednji dan najavio dolazak svoje supruge Lidije koja će im pomoći napraviti oproštajnu kotlovinu, niti zajedničko objedovanje nije ih uspjelo razveseliti niti ujediniti. "Nataši ne odgovara moje kuhanje, ja napravim juhu, koja joj je prejaka. Ja ispečem kruh, koji joj je dobar, ali joj je korica pretvrda", žalila se Josipa na Natašino prigovaranje. Drele je pokušao smiriti tenzije šalom pa se nadovezao: "Sad će vidjeti kako ću joj ja zapapriti kotlovinu!"

No, ni šale ni pošalice nisu uspjele smiriti nezavidnu situaciju i negodovanje farmera koji, očigledno, jedva čekaju povratak na gradski beton i kruh iz pekare.  "Da, uzela si od Rafe i onda si mi rekla da vidim kako se daje", ljutito je rekao Svizac kojeg je zasmetalo što je Josipa odbila od njega uzeti šnitu kruha, već je uzela od Rafe.

Čini se kako je svima fitilj vrlo kratak te samo čekaju najmanju iskru ne bi li se posvađali. Josipa Pavičić koja je u Farmu ušla "jer je dobra tjedna lova" i kako bi skupila neki materijal za svoju novu knjigu, zaključila je "kako se Alen prvo vjenčao s Jelenom, pa je onda i Aleksandra kod njega imala pet minuta, a on se stalno zaljubljuje u drugu!". Silno uzbuđena što ima kakvog takvog materijala za staviti u knjigu, Josipu su farmeri počeli zadirkivati, a najglasnija je bila Nataša koja joj je rekla "kako će središnja radnja njezine priče očito biti ljubav između nje i Alena".

"Meni se diže kosa na glavi kada se sjetim njezinih šetnji s drugima"

Dvina je na tapeti mnogim farmerima, što ispalima što finalistima. Neki joj zamjeraju svadljivost, neki nerad u štali, neki lijenost a neki spletkarenja. Ona se, pak, najviše boji kako je sve ova tri mjeseca izgledalo pred malim ekranima "jer sigurno svi misle da se ona samo svađala jer su tako to izmontirali"."Ona se bunila kao da ja njoj nisam htjela pokazati što se radi u štali. Trebalo bi je biti sram što tri mjeseca nije ušla u štalu", o Dvini je rekla Jelena, a Aleksandra je jedva čekala da se nadoveže: "Meni se diže kosa na glavi kada se sjetim njezinih šetnji s drugima".

Završen je i izbor za najboljeg farmera, a laskava titula pripala je Jeleni Urukalo unatoč Dvininom prigovaranju. Navečer, kad su se stari farmeri vratili u grad, stigli su tamburaši koji su svirkom razveselili finaliste umorne od ogovaranja i svađanja, a Miss Aleks je opet pokazala kako ima "istančan smisao za ritam". "Ne mogu vjerovati, zadnji dan!" tužno je rekla je Ivana koja će sutra navečer zajedno s Dvinom, Ivanom i Rafom u studiju s bivšim farmerima čekati proglašenje pobjednika.

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više