VIDEO Hugh Grant napao nepoznatu ženu i uzeo joj mobitel

Foto: Guliver Image/Getty Images

TALIJANSKI mediji pišu da je Hugh Grant uzeo mobitel nepoznatoj ženi pored koje je prolazio jer je mislio da je paparazzo. 

Britanski glumac šetao je Rimom sa svojom suprugom Annom Elisabeth Eberstein, kad su se susreli s Luisom Melarom, voditeljicom tvrtke za komunalni otpad AMA.

Melara je snimala radnike koji su bacali građevinski otpad na području namijenjenom samo za otpad iz kućanstava. U tom trenu našla se na putu Grantove supruge, a slavni bračni par to je prilično naljutilo, piše talijanska Repubblica.

U isječku koji su objavili najprije se čuje ženski glas, koji vjerojatno pripada Grantovoj ženi, kako na engleskom govori: Oprostite, što radite? Baš lijepo, glupa pi*do".

Na to je Grant izjavio: "Nemojte stajati ispred moje žene", a potom rukom zgrabio kameru.

Melara tvrdi da nije prepoznala glumca i njegovu ženu, već je stala ispred njih da joj ne prođu ispred kamere.

"Grant, koji je bio iza mene, posegnuo je i uzeo mi mobitel. Uzela sam ga nazad i rekla mu da nije pristojan. Rekla sam mu da sam na čelu rimske kompanije za skupljanje otpada."

Gradonačelnica Rima Virginia Raggi vjeruje da su za probleme tog grada s otpadom odgovorni organizirani pojedinci. Grad je ostao bez većeg odlagališta otpada 2013. godine kad je zatvoreno odlagalište Malagrotta, a svake se godine proizvede 1,7 milijuna tona otpada.

Grant je lani oženio Eberstein nakon dugogodišnje veze. Imaju troje djece, rođene 2012., 2015. i 2018. godine.

Pročitajte više