VIDEO Jedna snimka najpoznatijoj beskućnici na svijetu preokrenula je život

Screenshot: Ruptly

ŽIVOT beskućnice Emily Zamourke pomalo se mijenja. Nakon što ju je losanđeleška policija snimila u podzemnoj željeznici, milijuni diljem svijeta ostali su zapanjeni njenim savršenim glasom, a sad su počele i prve gaže.

Emily je ovog vikenda nastupila na otvorenju ceremonije New Little Italy u Los Angelesu, a zapjevala je ariju iz opere Giacoma Puccinija.

"Sjajan je osjećaj stajati ovdje pred vama", rekla je Moldavka koja se godinama borila da preživi na ulici.

Priznala je da je zaboravila riječi jer je bila preuzbuđena, no publici to nije zasmetalo.

Producent Joel Diamond ponudi joj je da snime album, komentiravši da ne sumnja da će završiti na vrhu top lista.

Sve je počelo kad je policija na Twitteru objavila snimku na kojoj žena s vrećicama u rukama pjeva u podzemnoj željeznici.

"Četiri milijuna ljudi Los Angeles zove svojim domom. Četiri milijuna priča. Četiri milijuna glasova... Ponekad morate zastati i poslušati jedan glas kako biste čuli nešto predivno", napisali su uz snimku.

Nakon toga je otkriveno da se žena zove Emily Zamourka i ima 52 godine. S 24 godine doselila se u Ameriku a isprva je podučavala druge sviranju violine. Uskoro su je snašli zdravstveni problemi i golemi bolnički računi, a zarađivala je svirajući na ulici. Nakon što joj je ukradena violina vrijedna 10.000 dolara, izbačena je iz stana na ulicu.

Pročitajte više