Video s mjesta nesreće: Pijan i bez vozačke zabio se u Šaulića

ŠABAN ŠAULIĆ jutros je poginuo u okolici Bielefelda, a njemačka policija priopćila je detalje teške nesreće nakon koje je popularni pjevač narodne glazbe završio u bolnici, gdje je i preminuo.

Nesreća se dogodila 10 minuta prije 7 sati, neposredno prije čvora Gütersloh, a prema policijskom izvještaju dva vozila sletjela su s puta i udarila u rub kolnika.

Westfalen Blatt piše da je navodni uzrok nesreće alkohol, a skrivio ju je 34-godišnjak koji je upravljao Mazdom, i to bez vozačke dozvole. Vozač Mazde udario je u Seat u kojem je bio Šaban, a njihov auto udario je u prepreke koje su se našle na cesti na kojoj su bili radovi.

Od siline udarca oba vozača su izgubila kontrolu nad vozilima i udarila u zaštitnu ogradu. Tijekom prijepodneva suvozač, Šaban Šaulić, od ozljeda je preminuo u bolnici.

Prema neslužbenim informacijama koje objavljuju srpski mediji, Šaban je automobilom krenuo prema zračnoj luci kad se dogodila nesreća. Šaulić nije upravljao vozilom već je bio na suvozačkoj poziciji, a s njima bio je još i Šabanov kum, koji je također teško ozlijeđen, dok je navodni krivac nesreće prošao tek s lakšim ozljedama.

Pročitajte više