Virtuozi na violončelu: Izašli bismo s obožavateljicama ako bi imale dobar ulet



HRVATSKI virtuozi na violončelu, Stjepan Hauser i Luka Šulić tijekom proteklog vikenda nastupili su u američkom televizijskom showu voditeljice Ellen DeGeneres. Stoga smo dečke upitali da nam komentiraju svoju novostečenu svjetsku slavu i planove za budućnost kao i iskustva koja su stekli gostujući kod Ellen.

"Kod Ellen je bilo ludo i nezaboravno, žao nam je što nam je puklo gudalo"

Stjepan i Luka, koji još nisu stigli ni pitati prijatelje i obitelj o reakcijama na njihov nastup, kažu kako je gostovanje kod Ellen bilo jedno divno iskustvo. "Bilo je ludo i nezaboravno, to je bilo naše prvo gostovanje u nekom američkom showu", ispričao nam je Stjepan.

No, na pitanje jesu li zadovoljni svojim nastupom, Stjepan samo kratko odgovara: "Bilo je OK". Naime, Stjepanu je puklo gudalo tijekom nastupa. "Gudalo je puklo zbog previše adrenalina pa smo morali ponoviti izvedbu. Bilo nam je žao prekinuti takav nabrijani performans", komentira.

Kako su se proslavili pjesmom "Smooth Criminal" Michaela Jacksona, zanimalo nas je bi li nastupali s pop umjetnicima poput Lady Gage ili odsvirali neku od njihovih stvari. Dečki otvoreno odgovaraju: "Ako imaju dobru ideju i viziju i ako pjesma valja, pristali bismo".


Violončelisti o Ellen: "Žena je mrak!"

Na pitanje o dojmovima o jednoj od najomiljenijih američkih komičarki, Ellen DeGeneres, dečki kažu: "Žena je mrak! Stvarno je super". Pitali smo ih i jesu li bili nervozni za nastup u emisiji koje prati višemilijunsko gledateljstvo, a oni nam samopouzdano odgovaraju: "Nikad nismo nervozni! Samo puni adrenalina".

Stjepan i Luka već su dobili ponude za druge američke emisije kao i za glazbene suradnje, ali TV emisije će opet posjetiti, kako kažu, tek nakon što im izađe album u srpnju. Do tada planiraju održati i nekoliko koncerata, a sljedeći koncert im je već u ovaj četvrtak u Lisinski gdje pozivaju sve obožavateljice i obožavatelje.




"Volimo alternativne šminkerice, a izašli bismo s obožavateljicama ako bi imale dobar ulet"

Dečki, koji su dobili mnogo ljubavnih ponuda od obožavateljica otkad su se proslavili, potvrdili su nam i kako su dobili nekoliko "nemoralnih ponuda". Ipak, na pitanje kakve cure vole Stjepan i Luka i dalje stoje iza toga da moraju biti zgodne, šarmantne i pune duha te dodaju da moraju imati dobar ulet, pa na pitanje bi li izašli s nekom od obožavateljica kažu: "Izašli bismo i s nekom od njih, ali ulet im je najvažniji jer nama se ne da uletavati curama".

Pročitajte više