Vruće igre ispod plahti: Gigi Hadid objavila goli selfie

Foto: Twitter/Instagram

GIGI HADID trenutno je u Parizu i nosi revije na pariškom tjednu mode, no uvijek nađe vremena za svog dečka i pokoji selfi. Ovaj put svoje je obožavatelje počastila fotkom na kojoj su oboje goli u krevetu.

Sliku je ukrasila raznim crtkarijama koje nalikuju na sunce, nebo i travu. Par je bio potpuno gol ispod plahti, a Zayn je za ovu fotku pozirao u sunčanim naočalama, naslonjen na Gigi.

Poznata manekenka i bogata nasljednica u vezi je s glazbenikom Zaynom Malikom, bivšim članom grupe One Direction. Čini se kako se Zayn oporavio od "nezgode" koja se dogodila na dodjeli iHeartAwards nagrada.

Naime, pogrešno proglašenje pobjednika za najbolji film na Oscarima nije jedini gaf u dodjeljivanju nagrada ove godine. Ista stvar se dogodila i kada je Zayn obaviješten kako je dobio nagradu za najbolji glazbeni spot za pjesmu "Pillowtalk" za koju se putem videa na Twitteru zahvalio svojim obožavateljima zajedno sa svojom djevojkom.

No, uskoro je stiglo triježnjenje, te je iHeartRadio objavio kako je došlo do greške i kako je grupa Fifth Harmony osvojila nagradu za najbolji glazbeni spot. Ispričali su se na pogrešci putem Twittera i čestitali Zaynu još jednom na njegovoj nagradi za najboljeg solo glazbenika

Pročitajte više