Whitney Houston zamalo se onesvijestila na koncertu u Australiji

WHITNEY HOUSTON ponovno je pokrenula lavinu pitanja o svom zdravstvenom stanju kada se zamalo onesvijestila na koncertu u Australiji. Naime, diva se tijekom svog nastupa mučila,  ostajala bez daha te iscrpljena pokušavala nastaviti show. 46-godišnja pjevačica ostala je bez daha ubrzo nakon što je krenula sa svojom izvedbom, a pauzu je napravila nakon samo dvije pjesme.

Iako je njezin umor razočarao mnoge, nikog nije iznenadio, jer se legendarna diva onesvijestila nakon nedavnog nastupa u Južnoj Koreji. Nakon toga pojavile su se glasine prema kojima je Houston bolesna, no njezini glasnogovornici sve su demantirali, a tračeve nazvali smiješnima. No, poslije njezina nastupa u Australiji tračevi o njezinu narušenom zdravlju ponovno su se pojavili.

"Jako sam tužan jer sam nazočio njezinu sinoćnjem nastupu. Bilo je teško gledati bespomoćnu Whitney. Nikad nisam očekivao da će nastupati kao prije 25 godina, no ovo je strašno. Vidjelo se da joj je teško i da se bori sama sa sobom. Nadam se da njezini menadžeri vide koliko joj je teško održavati ovaj tempo i da će je poslati kući, njezinoj obitelji", izjavio je jedan od posjetitelja njezina australskog koncerta.

Pročitajte više