YouTuber dramatično opisao kako mu je žena pala s litice - sad je glavna sprdnja

Screenshot: YouTube

YOUTUBER Shaun McBride objavio je dramatični vlog u kojem opisuje događanja s obiteljskog odmora na Havajima tijekom kojeg je njegova supruga Jenny pala sa staze na kamenitu obalu.

"Jenny je pala s litice", naslov je snimke koju je pregledalo više od 600 tisuća ljudi i koja je postala hit na društvenim mrežama, ali ne iz razloga iz kojih biste pomislili na prvu. Naime, ljudima je taj "dramatični" vlog bio toliko urnebesan da se ne prestaju izrugivati s njim na Twitteru, a snimku žene koja leži na plaži nakon što je pala s litice su pretvorili u meme.

"Želimo da ovo Jennyino iskustvo susreta sa smrti bude motivacija za sve vas, da svaki dan živite najbolje što možete i da od svog života učinite najbolje što možete", govori dramatično Shaun opisujući događaj.

Snimka koja započinje upozorenjem o uznemirujućem sadržaju prikazuje Jenny kako se kotrlja sa staze, zatim Shauna koji provjerava je li ozlijeđena, a onda i njih kako s prijateljima prvi put pregledavaju tu snimku nakon što su se vratili kući.

"Doslovno sam mislila da ću umrijeti", govori Jenny. "Sretna sam što sam ovdje i što nemam čak ni slomljene kosti", dodala je.

Reakcije na Twitteru su, najblaže rečeno, neočekivane.

"Zašto umirem od smijeha na ovaj video o ženi koja je pala s litice i koju onda intervjuiraju o tome kako je pala s litice. Zašto mi je ovo smiješno?", "Umirem od smijeha sama u autu", samo su neki od komentara, a memeova ne nedostaje...

Pročitajte više