Za pjevačicu mislili da je nestala, ona se liječila od korone: Isključila sam se

Foto: Instagram

AMERIČKA pjevačica Kelly Price oglasila se nakon što je proglašena nestalom poslije nedavne hospitalizacije zbog zaraze koronavirusom.

U razgovoru za TMZ Kelly je otkrila da su joj liječnici spašavali život te se oporavljala u bolnici.

"U jednom trenutku su me izgubili. Kada sam se probudila, vidjela sam liječnike koji su me pitali znam li koja je godina", rekla je pjevačica. Kada ju je novinar pitao što misli pod izjavom "izgubili su me", Kelly je odgovorila: "Umrla sam."

Dodala je da se borila s koronavirusom tjedan dana prije nego što je hospitalizirana. Njezin suprug komunicirao je s liječnikom kako bi se mogla oporaviti kod kuće sve dok joj se simptomi nisu pogoršali. Porasla joj je temperatura te je teško disala. 

"Suočavam se s onime što su liječnici nazvali dugi koronavirus. Ovo je teška bitka. Imam puno unutarnjih oštećenja pa će rehabilitacija biti duga", ispričala je Kelly i pojasnila zašto nije bila na mjestu prebivališta nakon izlaska iz bolnice, kada ju je policija tražila. Otkrila je da su joj obožavatelji dolazili na imanje, zvonili na vrata i ostavljali stvari na kućnom pragu. Zbog toga je otišla, kako kaže, na mirnije mjesto da se oporavi. 

"Napustila sam kuću prije doslovno tjedan dana jer se tamo nisam mogla odmoriti. Totalno sam se isključila, oporavljam se", priznala je pjevačica.

Njezini predstavnici rekli su nedavno da se Kelly oporavlja, no sestra pjevačice Shanrae Price bila je sumnjičava. 

"Ne vjerujem ni u što dok je fizički ne vidim", rekla je Shanrae za strane medije, no Kelly je ispričala da se sa svojom sestrom nije vidjela već godinu dana, a ne mjesec dana.

"Nikada nisam nestala. Svi u mojoj obitelji znali su gdje se nalazim. Razočarala sam se jer je došlo do ovoga", zaključila je Kelly. 

Shanrae je za strane medije dodala kako joj je sestrin suprug navodno zabranio pristup njihovoj kući, a takvo sumnjičavo ponašanje navelo ju je da upozori nadležne da provjere što se događa.

Pročitajte više