Zagreb ukrašen cvijećem

STANOVNICE Zagreba nisu niti slutile što ih u jutarnjim i ranim popodnevnim subotnjim satima očekuje za vrijeme šetnje glavnim trgom. Herbal Essences, nova linija šampona i balzama, pripremio im je vrlo ugodno iznenađenje. Muškarci su ljubomorno gledali kako Herbal Essences poklanja njihovim prijateljicama prekrasnu ružu. “Zašto se ja nisam toga sjetio?

” Herbal Essences želio je razveseliti žene poklanjajući im prekrasne crvene ruže. Zbog toga je Trg bana Jelačića bio pun oduševljenih djevojaka i gospođa s cvijetom u ruci. Ogromna, gotovo 4 metra visoka papirnata ruža stvorila je pravu cvjetnu atmosferu na Trgu. Iznenađenje je sjajno uspjelo: osmijeh je bio na svakom licu, a Trg je bio ispunjen cvijećem. Barem na jedan dan.

“Cvijeće mi obično poklanjaju dečko ili sestrične. Dobivam ga na poklon za imendan ili rođendan, a ponekad i potpuno neočekivano. Ali ne dobijem uvijek ruže, meni najdraže cvijeće, pa mi je zato ovo iznenađenje od Herbal Essences-a stvarno lijepo. Mislim da mi je čak i popravilo raspoloženje” (Ana, 22)

“Jednostavno volim dobiti cvijeće. Uostalom, ja sam žena! Ruže imaju vrlo duboko značenje, pa sam se stvarno iznenadila kada sam tijekom šetnje na Trgu bana Jelačića dobila ružu od Herbal Essences-a!” (Katarina, 41)

“Kad malo razmislim, već odavno mi nije netko poklonio cvijet. Naravno, volim kada ga iznenada dobijem na dar. Jako sam ugodno iznenađena!” (Vera, 52) Cvijet je jedno od najljepših prirodnih ljepota, pa nije slučajno da kod većine žena čak i samo jedan cvijet može izazvati vrlo duboke emocije.

Nova linija proizvoda za njegu kose Herbal Essences sa svojim prirodnim biljnim ekstraktima objedinjuje ljepotu prirode i ugodan miris, a rezultat je sjajna i lijepa kosa.

Pročitajte više