Zaljubljeni pogledi bivših farmera: Što to mute Rafo i Stefany?

SUDIONICI reality showa Farma još su na seoskom imanju govorili kako se neće prestati družiti nakon što se kamere ugase, a to su sinoć potvrdili grupnim odlaskom u zagrebački klub Gallery. Rafael Dropulić Rafo, Alen Macinić Svizac, Stefany Hohnjec Štefica i Aleksandra Grdić Alex uživali su u dobroj klupskoj glazbi i novim tračevima, a mnogi su primijetili kako su Rafo i Stef "neobično bliski". Je li na pomolu nova ljubavna veza, još nije poznato - Rafo ima djevojku koja ga je čekala dok je muzao krave, a Stefany, nakon nekoliko ljubavnih brodoloma, navodno hoda sa Stipom Drvišem. Vezu oboje i dalje - negiraju.

Farmeri su se nakon odlaska sa seoskog imanja neko vrijeme "adaptirali na vanjski svijet" te se ubrzo vratili uobičajenim aktivnostima, a obilazak noćnog života metropole svakako spada u jednu od njih. Alex je samo nekoliko dana nakon što je ispala iz natjecanja počela nositi revije, a na premijeri filma "Tražen" najavila nam je kako će ovog ljeta spajati ugodno s korisnim, jer je zaštitno lice vodičkog kluba Hacienda u kojeg će cijelo ljeto dovoditi prijatelje i plesati u ritmovima poznatih DJ-eva. Rafo polako priprema novi album, Alen zbog trauma na seoskom imanju posjećuje psihijatra, a Stefany očekuje nove televizijske i modne angažmane.

U Galleryju se, između ostalih zabavljao i bivši dečko Tatjane Jurić, nogometaš Vedran Ješe, koji je odbijao fotografiranje, te ovih dana često prozivani estradni menadžer Edvin Softić, a tko je još plesao u klubu na Jarunu možete pogledati u Indexovom Nightlifeu!

M.A.
Foto: Vlatka Hren

Pročitajte više