Zaštita od sunca za svaki tip kože

ZAŠTITA od sunca mora biti pravilno odabrana te prilagođena fototipu i tipu kože. Nova Vichy linija Capital Soleil u 2005. godini nudi proizvode za cjelokupnu zaštitu svih dijelova tijela za djecu i odrasle.

Linija Capital Soleil ide korak naprijed u osobnoj zaštiti od sunca sa zaštitnim faktorima prilagođenima pojedinim fototipovima, proizvodima za zaštitu pojedinih dijelova tijela i iznimnim teksturama prilagođenim svakom tipu kože.

Za zaštitu lica i najizloženijih dijelova tijela (vrat, ramena, dekolte, ruke) dostupne su kreme ZF 60, 30 i 20 bogate hidratantnim sastojcima i s teskturom dnevne njege. Za zaštitu osjetljive kože usnica Laboratoriji Vichy su zasnovali stik sa zaštitnim faktorom ZF 20 koji usnice pouzdano štiti od UV-zraka i ujedno ih intenzivno hidrira.

Za posebno osjetljive dijelove tijela, kao što su nos, uši i pigmentna znamenja, dostupan je stik ZF 60. U praktičnoj je ambalaži i omogućuje jednostavno nanošenje te ne ostavlja bijele tragove na koži.

Novost su mlijeko-gel koje predstavljaju pravu revoluciju jer udružuju svježinu gela i hidratantnu moć mlijeka. Dostupni su ZF faktori 60, 30 i 10. Za ljubitelje raspršivača dostupna su mlijeka u raspršivaču s faktorima ZF 40 i 20.  Zahvaljujući tehnologiji mikroraspršivanja i tekućim formulama osigurano je ravnomjerno nanošenje na kožu i tvorba pouzdanog zaštitnog sloja.

Dječja je koža u samo jednom danu provedenom na plaži triput jače izložena UV-zrakama od kože odraslih, te je podložna sunčanim opeklinama i ostalim dugoročnim oštećenjima. Zaštita od UV-zraka mora stoga biti potpuna i otporna na igru na pijesku i u vodi. Za zaštitu osjetljive dječje kože linija Capital Soleil nudi cjelokupnu zaštitu ispitanu pod nadzorom pedijatra. Dva proizvoda posebno su zasnovana za zaštitu osjetljive dječje kože: mlijeko ZF 60 i mlijeko u raspršivaču ZF 30.

Sve proizvode Capital Soleil odlikuje sistem filtra s patentiranim filtrom širokoga spektra Mexoryl XL koji štiti od UVA- i od UVB-zraka. Odlikuje ih i ekskluzivna patentirana tehnologija visokog prekrivanja pomoću koje se na koži stvara pouzdan i ravnomjeran zaštitni sloj koji ne puca pri sušenju. Svi proizvodi imaju zaštitu UVA Ultra koja predstavlja optimalan omjer zaštite od UVB- i UVA-zraka. 

 

Pročitajte više