Zašto Nina Morić laže o svom odnosu s ocem?

VODITELJICA i manekenka Nina Morić je prije nekoliko mjeseci izjavila kako se s ocem Mirkom Morićem "nije vidjela niti čula godinama", na što je upravo Mirko burno reagirao tvrdeći "kako su to laži jer ju je vidio prošli tjedan u Opatiji na Radijskom festivalu". Isto tako, tvrdi kako ju je već nekoliko puta posjetio u Milanu, a posljednji put prošlo ljeto. Razlog zbog kojeg je Mirko bio uzrujan je Ninina izjava kako ne razumije najbolje razlog problema i razvoda između nje i bivšeg supruga Fabrizija Corone "za kojeg zna da nije izvor nikakvih problema između njih dvoje, već bi problem morala ispitati duboko u sebi kao i odnos s ocem kojeg godinama nije vidjela niti čula".

Iako Mirko nije želio govoriti o tome zašto bi Nina lagala o njihovom odnosu i vremenskom razdoblju koje se nisu vidjeli, spomenuo je kako su se najnormalnije sreli na ovogodišnjem Radijskom festivalu gdje je Nina bila u ulozi voditeljice zajedno s manekenkom Vanjom Rupenom. 30-godišnja Nina Morić, koja u posljednje vrijeme izgleda kao da je odabrala put Michaela Jacksona, barem što se botoksa i plastičnih operacija tiče, majka je šestogodišnjeg Carlosa, a u braku s njegovim ocem je bila punih osam godina.

Nina: Razmišljam o kupovini kuće na Jadranu, točnije u Opatiji

Nakon brojnih prepirki i svađa Nina je u srpnju prošle godine zatražila razvod koji su talijanski mediji pratili kao da se radi o holivudskim zvijezdama. Međutim, labilna kakva jest, Nina se s Fabriziom pomirila obrazloživši svoj postupak činjenicom "kako je bez obzira na sve obitelj najvažnija". Za vrijeme dok su bili odvojeni, Nina navodno nije normalno jela, rijetko je razgovarala s ljudima i prijateljima, a od nastupa u javnosti se potpuno povukla. Kako je vrijeme odmicalo, a Nina i Fabrizio se pomirili, njihov se zajednički život počeo vračati u normalu, pa je i Nina otada smirenija i otvorenija prema medijima. "Život u Milanu je dobar, najviše se brinem oko sina Carlosa s kojim rado prvodim slobodno vrijeme. Vodim ga u školu i živim mirnim, normalnim životom", rekla je Nina koja u Hrvatsku ne svraća često jer pored svih obaveza ima premalo vremena za putovanja. Prema posljednjoj njezinoj izjavi "prema Hrvatskoj državi osjeća veliku nostalgiju, te razmišlja o kupovini kuće na Jadranu, točnije u Opatiji".

L.V.

Pročitajte više