Hrvatski Jacko: Je li Nina Morić pretjerala s plastičnjacima?

POSJET atraktivne manekenke, koja je u Hrvatsku došla kako bi na HRF-u rekla nekoliko riječi, otkrio nam je i njezinu (pretjeranu?) ljubav prema estetskim operacijama - zbog botoksa se Nina više ne može namrštiti, a njezin sve tanji nos neodoljivo podsjeća na onaj Michaela Jacksona. Iako Nina Morić kategorički odbija govoriti o svojim operacijama, priča se kako ih je imala više od deset, a zbog pretjerivanja na licu, izgubila je neke angažmane u kojima "silikonska ljepota" baš i nije poželjna.

Ninu Morić hrvatska je javnost upoznala još devedesetih godina, kad je pozirala u spotu "Tvoje tijelo" Tonyja Cetinskog, a svijet je za nju (barem donekle) čuo nakon što se u spotu "Livin' La Vida Loca" ljubila s Rickyjem Martinom. Odlazak u Italiju za Ninu je značio nastavak uspješne karijere, a uskoro joj se osmjehnula i televizijska karijera - u showu "Torno Sabato" plijenila je poglede u atraktivnim haljinicama i dubokom dekolteu. "Sama sebi nisam seksi, ali moram priznati da mi se moje grudi jako sviđaju", rekla je Nina svojedobno medijima kad su je pitali o brojnim "seksi" titulama koje je zaradila u svom javnom djelovanju. Grudi je navodno pod nožem popravljala dvaput, ali to se ne bi moglo reći za njezino lice.

Nema smijanja, mrštenja i čuđenja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je i nekad prekrasna Nicole Kidman nedavno proglašena "šišmišem", a zaključeno je i kako na tretmane botoksom odlazi prije svakog pojavljivanja na crvenom tepihu, što ponekad može značiti i više puta tjedno. Nina Morić na premijerama nema toliko obaveza, ali čini se da nema namjeru odustati od estetskih operacija - izgled joj se u posljednjih nekoliko godina radikalno promijenio, a manekenka se, zbog zatezanja i botoksa, više ne može propisno nasmijati, namrštiti ili izrazom lica pokazati ikakvu emociju.

"Tjelohranitelje u nekim situacijama zaista moram imati. S poslovne strane, potrebni su mi jer ljudi nisu svugdje susretljivi, imala sam nekoliko situacija u kojima su me doslovno spasili. U Milanu sam obična majka i nemam tjelohranitelje. Kao i sve druge majke, vodim dijete u školu i živim mirnim, normalnim životom", rekla nam je Nina Morić u Opatiji, kad smo je upitali koliko je zapravo glamurozan njezin život. Iako se takvom trudi pokazati, njezina priča, pompa oko dolaska, i, na kraju krajeva, silikonski izgled pokazuju da je - sve samo ne mirna, normalna i prosječna.

D.K.
Foto: Index, AskMen

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara