Žena izgubila skoro 20 kilograma u samo osam mjeseci: "Ovo mi je promijenilo život"

Foto: Instagram

AUSTRALKA Dils Lee (28) godinama se borila s viškom kilograma, no lani je odlučila promijeniti svoj život i u samo osam mjeseci je skinula skoro 20 kilograma. Njezina transformacija počela je na ljeto 2023. godine, nakon što ju je šokirala jedna objava na Instagramu.

Dils je priznala da se najgore osjećala u srpnju 2023., kada je imala 87 kilograma. "Nisam se lijepo osjećala u svom tijelu", rekla je za news.com.au. Vidjela je jednu objavu na društvenim mrežama koja je tvrdila da fizička neaktivnost itekako utječe na zdravlje pa ju je to inspiriralo da promijeni svoj život.

"Vidjela sam objavu na Instagramu koja kaže da ako niste aktivna osoba, a s partnerom ste koji je aktivan, vi ćete vjerojatno umrijeti sedam godina prije aktivnog partnera. Jako sam se uplašila jer je moj muž aktivan i pomisao da ću umrijeti prije njega me užasavala", kaže ona. 

"Sada se odlično osjećam"

Dils tvrdi da joj je ta objava potpuno promijenila način razmišljala. Odlučila je da će poraditi na zdravlju jer, kako kaže, želi živjeti što je dulje moguće sa svojim suprugom. Umjesto da ode na kavu s prijateljicom u neki kafić, odlučila je s njom hodati po gradu. Polako je počela gubiti na težiti, a onda je upisala i teretanu. 

"Ujutro sam šetala s prijateljicom i to mi se stvarno svidjelo. Onda smo jednog dana, dok smo u šetnji pile kavu, susrele neke ljude koji su nam predložili da odemo u teretanu i prihvatile smo ponudu", kaže ona. U samo šest mjeseci Dils je izgubila 17 kilograma. Zatim se okrenula nutricionistu i u dogovoru s njim krenula na dijetu zbog koje je izgubila još 7 kilograma. 

"Sada se osjećam nevjerojatno. Vidjela sam toliko pozitivnih promjena u svom životu u svakom pogledu. Mentalno se osjećam bolje i bolje se nosim sa svojom tjeskobom. Nastavljam gubiti na težini svaki tjedan, moj menstrualni ciklus je sada redovit, moji prištići su nestali i više nisam toliko napuhnuta nakon svakog obroka", zaključila je Dils. 

Pročitajte više