Žena u restoranu ga nazvala debelim, on joj se osvetio na genijalan način

Foto: Facebook

FREDERICO HILL nedavno je u restoranu brze hrane doživio neugodnu situaciju s nepoznatom ženom iz koje je izašao kao pobjednik, a nakon što je priču podijelio na Facebooku mnogi su se oduševili njegovim potezom.

Frederico je stajao u redu za narudžbu, a iza njega je bila žena s djetetom koje je htjelo jesti piletinu. Ona je djetetu rekla da ako pojede više od jednog komada, da će biti "debeo kao striček ispred njih". To je mladića naljutilo, no ubrzo se sjetio slatke osvete.

"Pitao sam trgovca je li ta poslužena piletina sva koja im je preostala, na što je rekao da jest te da se iduća tura tek peče. Rekao sam mu da želim kupiti sve komade koji su ostali pa sam polako s njima u ruci odlazio s blagajne", piše Frederico u svojoj objavi.

"Kada je žena s djetetom došla na red, radnik joj je objasnio kako više nema piletine te da će morati čekati još 30 minuta dok ne bude gotova. Njeno dijete nije prestajalo cviljeti te je bilo uzrujano i ljutito. Ona me samo pogledala i namrštila se, ja sam joj pokazao srednji prst i otišao kući", ispričao je mladić i na kraju priznao da je sada bez novca, ali da je izraz na njihovim licima bio neprocjenjiv.

Njegova priča oduševila je mnogobrojne korisnike koji su ga podržali u komentarima. "Ne nose svi heroji plašt", "Osveta je jelo servirano u dubokom prženju", "Kako li je samo slatka osveta", pisali su mu.

Pročitajte više