Zločesti dečko tenisa je lud za lijepom Hrvaticom: Istetovirao je čak i njeno ime

Foto: Instagram

NICK KYRGIOS, mladi australski tenisač šokirao je publiku kad je na četvrtfinalu teniskog turnira u Acapulcu pobijedio Novaka Đokovića. Osim što je dokazao da izvrsno barata reketom, ovaj 21-godišnji sin australskog Grka i Malezijke, poglede obožavateljica mami i svojim egzotičnim izgledom.

Iako je poznat kao zločesti dečko i buntovnik, čini se da bi se mogao smiriti upravo u Hrvatskoj. 

Nick je, naime već više od godinu dana u stabilnoj vezi s 23-godišnjom Zagrepčankom. Izabranica njegova srca je Ajla Tomljanović, mlađa kći bivšeg rukometaša Ratka Tomljanovića koja od 2014. ima australsko državljanstvo.

Svoju ljubav je dokazao romantičnom gestom istetoviravši njeno ime na zapešće desne ruke i tu fotografiju objavio na svom Instagramu koji je pun njihovih zajedničkih slika.

Prošle godine par je došao na odmor u Hrvatsku gdje su jedrilicom obišli Kornate i posjetili slapove Krke. Nicka je Hrvatska toliko oduševila da je na svom Instagram profilu objavio:
"Hrvatska je bila prava eksplozija. Nedostajat će mi".

Ovaj teniski par preferira nastupe na turnirima na kojima sudjeluju i tenisači i tenisačice poput ovog u Acapulcu. Ajla se nakon 13 mjeseci stanke zbog operacije i rehabilitacije desnog ramena vratila u igru.

Nastupila je sa zaštićenim renkingom i u prvom kolu pobijedila Kanađanku Eugenie Bouchard, ali nije ponovila uspjeh svog dečka. Već je u drugom kolu izgubila prvi set protiv Belgijke Kirsten Flipkens, a zatim predala meč zbog bolova u ramenu.

Pročitajte više