Kandidata u Milijunašu opet zeznula publika. Provjerite znate li više od njih

Screenshot: HRT

U ovotjednom izdanju kviza Tko želi biti milijunaš? nastupilo je troje natjecatelja. Karlo Sokol napustio je natjecanje s osvojenih 5000 eura i neiskorištenim džokerom "pitaj publiku". Dinko Pešić zapeo je na desetom pitanju, na kojem je zatražio mišljenje publike - i požalio. Prihvativši odgovor s najvećim postotkom, koji nije bio točan, otišao je kući sa 150 eura. Filip Španić prešao je prvi prag te sa sva tri džokera igru nastavlja u idućoj emisiji.

42-godišnjem Dinku iz Osijeka presudila je publika.

Znate li više od publike?

Za prelazak drugog praga upitan je što se nalazi u pozadini Leonardove Mona Lise. Ponuđeni su odgovori pejzaž, zgrade, životinje ili zavjese. Zatražio je džoker publiku, koja je 50% dala netočnom odgovoru.

48% njih odabralo je odgovor A - pejzaž, 0% odgovor B - zgrade, 2% odgovor C - životinje, a njih 50% glasovalo je za odgovor D - zavjese. Dinko se priklonio njihovu mišljenju i nažalost natjecanje napustio sa 150 eura. Ipak, publika je ovaj put bila relativno blizu točnom odgovoru - onom pod A - pejzažu.

Publika redovito kiksa

Ovo nije prvi put da se poteže pitanje smislenosti džokera "pitaj publiku". Naime, i početkom godine publika je presudila jednom natjecatelju koji im je odlučio vjerovati. "Narod koji ima ovakvu publiku ne treba brinuti za svoju budućnost", "Opće znanje nacije je ravno nuli", "Agatha se prevrće po groblju", pisali su tad gledatelji Milijunaša.

Pročitajte više