Zvijezde pjevaju: Odlični Mario i Ivana zaradili desetke, ispali Robert i Marija

ROBERT SEVER i Marija Husar ispali su u petoj emisiji showa "Zvijezde pjevaju", iako su imali kvalitetniji i bolje ocijenjeni nastup od Melite i Giuliana koji su po mišljenju žirija najgore pjevali večeras. Mario je na kraju rekao da mu nije nimalo žao što je sudjelovao u showu, dok je Marija samo komentirala: "Robert je konačno propjevao". 

"Bili ste čista personifikacija rocka u najboljem izdanju"

Ivana Kindl i Mario Petreković prvi su nastupili večeras i već standardno, zaradili ovacije publike, ali i maksimalne ocjene žirija. Otpjevali su pjesmu "Tutti Frutti" Little Richarda i sudeći prema riječima žirija, potpuno su dočarali energiju legendarnog rock glazbenika. "Da idem tražiti greške, ne znam bi li ih našao. Bili ste čista personifikacija rocka u najboljem izdanju", rekao je Nikša Bratoš koji je večeras u žiriju mijenjao Rajka Dujmića. Vanna im je rekla da su bili "krajnje zabavni u krajnje nezabavna vremena" te ih zamolila da sljedeći put pjevaju nešto na hrvatskom. Žiri im je dao četiri desetke pa su tako Ivana i Mario prvi par u ovoj sezoni koji je dobio maksimalne ocjene.

Melita i Giuliano su Elvisovom "Suspicious minds" pokušali popraviti loš dojam od prošlog puta kada su imali najniže ocjene. Čini se da su u tome i uspjeli. "Ovo je značajan napredak u odnosu na prošli put", rekao im je Nikša, a žiri je taj napredak nagradio i ocjenama. Za razliku od prošlotjednih 23, par je ovaj put dobio 26 bodova. Velik napredak večeras pokazalo je i Robert Sever u duetu s Marijom Husar. Za svoj su nastup odabrali Veliki hit Laufera "Budi moja voda". "Ovo je bila interpretacijski najjača emotivna izvedba od vas", rekla im je Martina. Jedino zamjerku je imala na to što se Robert suzdržava da pusti glas: "Tu se ne bi trebalo razmišljati o glasu, čak bi se trebao riskirati koji falš". Dobili su ukupan zbroj ocjena 28.

"Nataša se unijela taman toliko da ne bude srcedrapateljno"

Prvu baladu večeras otpjevali su Nataša Janjić i Marko Tolja. Za svoj su nastup odabrali Oliverovu pjesmu "Stine" i zadivili vrlo emotivnom izvedbom. "Sjajna kontrola emocija, Nataša se unijela taman toliko da ne bude srcedrapateljno", rekla je Vanna. Ona i Nikša su pohvalili njihovo čisto dvoglasje i nagradili ih s čak 36 boda. Posljednji su na pozornicu stali Ervin i Marija. Par koji je u par zadnjih emisija dobio najbolje ocjene, ovaj put nije nadmašio Ivanu i Marija. Uzeli su prilično zahtjevan dio mjuzikla "Fantom u operi" kojeg su izveli uvjerljivo, ali vokalno nisu briljirali. "Unatoč evidentnim nedostacima, uspjeli ste me razgaliti", komentirala je Martina. Rekla je kako bi bilo da Marija pjeva u višem tonalitetu, jer bi joj glas tad bio "mesnatiji". Dobili su 39 bodova.

Pročitajte više