Ovako tate najbrže izbacuju mame iz takta!

Foto: 123f
 
IAKO SE mamama čini da im je za loših dana fitilj sve kraći, tate ponekad nimalo ne pomažu u tome da se osjećaju bolje. Na kraju su u moru obaveza okidač najčešće potpuno nevažne stvari.
 
Donosimo vam stvarčice koje mamama najčešće smetaju kod njihovih partnera!
 
Kada ga pošaljete u trgovinu, vrati se sa svime osim sa stvarima koje vam trebaju! Koliko god jasno naznačili namirnice koje su vam potrebne, ponekad ni popis crno na bijelo ne pomaže! Dok vi ispadate grozna goropadnica, on uvijek nekako uspijeva ostati potpuno smiren. Najčešći argument će biti da mu niste rekli da to kupi ili da baš danas nije bilo piletine u trgovini. 
 
Nagomilavanje bespotrebnih stvari, najčešće nasred prostorije karakteristika je većine muškaraca. Naći će se tu alata koji nikada neće koristiti, mnogobrojnih papira za koje ni sam ne zna čemu služe ili ipak prikupljanje stvarčica za najnoviji hobi.
 
Voli se natjecati s djetetom tko će duže izdržati u svojim namjerama. Dok je vama jasno kako dijete razmišlja, tate se ponekad vole inatiti čak i kada su u pitanju sitnice. Tada nastupate vi! Dijete će vam vjerojatno doći plačući po utjehu.
 
Muškarci često vole televizor zamijeniti frižiderom ili zamrzivačem. Svakoj ženi je mrsko držanje otvorenog frižidera uzalud. Muško "samo gledam" kada mu ponudite pomoć u traženju željene namirnice lako izbaci iz takta.
 
Traženje onog što im je pred nosom. Pokušajte ih zamoliti da vam dodaju nešto što im je pred nosom. 
 
Hodanje po stanu sa sendvičem u ruci i mrvljenje gdje dok stigne čini se kao namjerno izmišljanje dodatnog posla za vas.

Pročitajte više