Billie Eilish progovorila o planovima: Radije bih da umrem nego da nemam djecu

OTKAKO se kao tinejdžerica pojavila na sceni, Billie Eilish postigla je ogroman uspjeh. Iako ima tek 20 godina, kantautorica je na pola puta da se okiti titulom EGOT (osvajačicom nagrada Emmy, Grammy, Oscar i Tony).

Jedan od njezinih najvećih životnih ciljeva je ostvariti se kao majka. Umjetnica je u nekoliko navrata govorila da želi imati djecu, odnosno zasnovati obitelj.

"Želim imati djecu i želim da ta djeca imaju djecu", rekla je za Vanity Fair u siječnju 2021.

A sada, u novom intervjuu za Sunday Times, Billie je još jasnije izrazila svoj stav.

"Radije bih da umrem nego da nemam djecu", istaknula je.

Iako se nada da će postati majka, strahuje oko odgoja djece i pita se što će učiniti ako je djeca ne poslušaju kad se sukobe.

"Kako starim, tako se pitam što ću u takvim situacijama", dodala je.

Govoreći o vlastitom djetinjstvu, Eilish se prisjetila kako je patila od tjeskobe, pa se nije htjela razdvojiti od svojih roditelja.

"Brinula sam se da će se njima nešto dogoditi, da će se meni nešto dogoditi, da ću ostati zaboravljena. Zato nisam htjela biti daleko od njih", pojasnila je te dodala da je ta faza bila toliko teška da je krevet godinama dijelila sa svojim roditeljima i starijim bratom Finneasom O’Connellom. Prema Sunday Timesu, Finneas je spavao s roditeljima do 10. godine, a Billie do 11.

"Nisam mogla spavati sama. Ako sam se probudila, a moji roditelji nisu bili u krevetu i svjetla su bila ugašena, vrištala bih dok se ne bi pojavili. I nisam se usudila sići s kreveta sama jer sam bila uvjerena da škorpioni gmižu po podu", zaključila je.

Pročitajte više