Chrissy Tiegen utješila sve mame svijeta - sve mi lažemo kada kažemo da lako mršavimo nakon poroda

Foto: Instagram 

AKO je neka vijest iz svijeta poznatih i slavnih ovoliko oduševila majke diljem svijeta, to je onda definitivno ova: slavni model Chrissy Teigen priznala je u ime svim slavnih ljepotica kako one stvarno tešu svoju liniju nakon trudnoće. 

"Glupo je da vas svojim fotografijama ravnih trbuha samo nekoliko tjedana nakon poroda zavaravamo kao što vas zavaravamo. Vi morate znati da je naš posao takav da jednostavno moramo izgledati predivno i zato imamo veliki krug stručnjaka koji brinu o našoj liniji i izgledu. Mi smo jednostavno stalno na tapeti - stalno nas se ocjenjuje i mjerka i logično je da javnost očekuje vidjeti nas predivne i mršave čak i nakon poroda. I zato koristimo široku paletu usluga - od dijetetičara, nutricionista, osobnih trenera, motivacijskih trenera, dadilja, kuhara. To si svi mi možemo priuštiti i naravno da koristimo sve te usluge. A svatko tko kaže drugačije, vjerujte - laže. 

Naravno, naglasila je - manekenke, modeli, glumice - svi smo mi i prije trudnoće bili u zavidnoj formi zbog koje se i nismo tako pretjerano udebljale, ali čak ni s tako dobrim "temeljima" svjesne smo da stvarno nije realno gubiti tako brzo kilograme nakon poroda.  

Za to su definitivno zaslužni timovi stručnjaka koji rade s nama, i zato žene drage, zaista se nemojte zamarati time da i vi odmah nakon poroda izgledate savršeno. Jednostavno - mi nemamo toliko vremena da se postepeno vratimo na staro.", izjavila je prelijepa Chrissy Teigen koja je svoju kćer Lunu Simone Stephens rodila prije sedam mjeseci, i već je naravno, uspjela vratiti svoju staru liniju. 

Hvala ti Chrissy na ovakvom iskrenom priznanju - vjerujemo da će žene diljem svijeta znati prepoznati ga kao predivan savjet za mjesece nakon poroda. Sjetite se - nije realno tako brzo otopiti kilograme i dobiti nazad tonirano tijelo i zato nemojte sami sebi nametati visoka očekivanja niti se deprimirati svojim primjetljivim trbuhom.

 

Pročitajte više