Dijete koje svaka majka želi – smazala dva tanjura povrća dok si rekla keks

Screenshoot: Youtube

MALENA Kineskinja s ogromnim apetitom opet žari i pali društvenim mrežama. Drugi je to video u kojem malena u slast smaže svoje zdravo jelo, pokazujući tolikim roditelja u svijetu da je itekako moguće voljeti povrće i juhicu, ali, znate što? - dogodilo se nešto zbunjujuće. 

Video je pogledalo na tisuće ljudi, većina se slaže da malena zaista ima zdrave navike i da je vrlo lijepo vidjeti jedno ovako malo dijete da s tolikom strašću jede povrće, voće i juhu, bez da pritom traži neki nezdravi umak ili masni dodatak, ali javili su se i oni koji smatraju da je to previše. 
 
"Lijepo je što malenoj usađuju ljubav prema zdravoj hrani, ali ova će mala svejedno biti debela kad odraste jer, pogledajte koliko jede. To nije normalno i nije zdravo".
 
Mi se ne slažemo. Svako dijete zna koliko može pojesti, a za razliku od djece koja se vole prejesti pečenih krumpirića s kečapom, čokolade i smokija, ova malena pokazuje da se u jednakoj mjeri može uživati u ukusnim, zdravim i ne previše termički obrađenim namirnicama.


Može li zdravije od toga? Tolika ljubav prema zdravoj hrani i uživanje u svakom zalogaju nas je potaknula samo na glad. I to baš glad prema voću i povrću. A ako nam stane, i mi ćemo smazati tri porcije juhe. Sve je to lagano i začas će trbuščić tražiti još. 
 
Samo da se ne začepi čokoladom. 

Pročitajte više