Dječak ošišao sestru, a zbog frizerkine intervencije poželjet ćete istu frizuru

POZNATO je kako mala djeca vole istraživati, glumiti odrasle i naravno, misle kako im sve to ide od ruke.

Ako postoji jedna stvar na koju se možete kladiti kao roditelj, to je da će dijete barem jednom pokušati škarama urediti kosu sebi ili svojim sestrama i braći. Bez obzira na to koliko im puta objasnili da škare nisu za šišanje kose, mališani žele provjeriti vlastite granice i isprobati nove stvari. Ako ste jedan od "sretnih roditelja", kosa koja se vašem malom istraživaču našla na putu nedostajat će samo na vrhovima, ali kada dijete odluči odrezati kosu do maksimuma onda vam treba stručna pomoć frizerskog salona.

Jedan dokaz toga na svom Facebooku podijelila je i Jen Bullock, frizerka u američkoj državi Arizoni. Naime, objavila je fotografije jedne djevojčice, svoje preslatke klijentice, za čiju frizuru se pobrinuo osobno njezin brat, prenosi portal Moms.

Dječak je toliko "uredio" mlađu sestru da je cijela priča zahtijevala hitnu intervenciju stručne frizerke. A rezultat je zaista kul.

Njegova seka je na kraju dobila pravu rokersku frizuru. Jen je jednu stranu ošišala postepeno dok je drugu ostavila dugu, a rezultat je odličan.

Iako njihovim roditeljima cijela stvar na početku nije bila nimalo smiješna, sada imaju anegdotu koju će prepričavati čak i kada njihova djeca odrastu.

Pročitajte više