Fotografija Meghan Markle i princa Harryja otkrila boju kose njihove bebe

Foto: EPA-EFE, Instagram

JOŠ prije nego što je rođena kraljevska beba, krenule su oklade hoće li naslijediti očevu ili majčinu boju kose. Čini se da istinu otkriva posljednja fotografija Archieja koju su objavili princ Harry i Meghan Markle.

Naime, stručnjak koji se specijalizirao za to područje, Jordan Lloyd, vjeruje da najmlađi član kraljevske obitelji neće imati očevu kosu.

Njegova analiza pokazuje da će Archiejeva kosa vjerojatno biti smeđa.

"Gledajući ovu fotografiju, možemo vidjeti da ima svijetlu kosu. Međutim, kosa beba je svjetlija ili tamnija u prve tri godine života u odnosu na to kakva će biti kasnije", pojasnio je Lloyd.

"Ne znači da će njegova kosa potamniti, ali s obzirom na to da je Meghan mješovita podrijetla, malo je vjerojatno da će beba imati narančastu kosu na oca, tim više što je to recesivni gen. Pretpostavljam da će biti smeđa, ali vrijeme će pokazati", dodao je pa naglasio da su genetika i boja kose vrlo složene teme.

Fanovi kraljevske obitelji nadaju se da će fotografije s krštenja koje je, prema nekim informacijama, planirano za 4. srpnja, otkriti više o boji kose dječaka. Međutim, prema pisanju britanskih medija, Meghan i Harry su se odlučili za privatnu proslavu zbog koje ne treba previše vjerovati u to da će s javnosti podijeliti puno detalja.

Pročitajte više