Glumica odgovorila na napade jer kćeri dopušta vožnju bez sjedalice: Vi to ne radite?

NAKON dva i pol mjeseca tišine Hilary Duff odlučila je okončati debatu koja se povela nakon što je trogodišnjoj kćeri Banks dopustila da se na stražnjem sjedištu vozi bez autosjedalice.

Kuma trogodišnje djevojčice Molly Bernard objavila je kontroverznu snimku na svom Instagramu. U njemu Banks sjedi pokraj Bernard u automobilu koji se kreće, a pritom nije u autosjedalici, čak nije ni vezana sigurnosnim pojasom. 

Ljudi su tada kritizirali glumicu i upozorili je da zakon u Kaliforniji, gdje živi, nalaže da djeca mlađa od 8 godina moraju biti u autosjedalici ili pomoćnoj sjedalici na stražnjem sjedalu. 

"Razvila se velika priča jer je moja prijateljica Molly snimila Banks na stražnjem sjedištu bez autosjedalice. Nije da sam vozila 200 na sat. Ne znate kontekst. Ne znate gdje sam", rekla je Duff 23. veljače u razgovoru za Romper. 

Hilary, inače majka i 9-godišnjeg Luce i 10-mjesečne Mae, priznala je i da ponekad dopušta svojoj djeci da sjednu na prednje sjedalo automobila. 

"Hoćete mi reći da nikad niste stavili dijete na stražnje sjedište bez autosjedalice, pokraj odrasle osobe? Ne vjerujem", dodala je. 

Bernard je sporni video objavila 3. siječnja ove godine, a nakon što se razvila rasprava, ugasila je mogućnost komentiranja objave, no nije ju obrisala.

Pročitajte više