Ljudi zgroženi mamom koja tjera kćer da trči na traci za trčanje nakon svakog obroka

Foto: 123RF

TIJEKOM roditeljskog staža mnogi će roditelji, unatoč dobrim namjerama, napraviti neke pogreške. Osim toga, često roditelji nemaju istu viziju kako bi odgoj djece trebao izgledati. Upravo se s time susreo jedan tata koji je svoju priču podijelio na Redditu.

Kako je rekao, ima dvojicu sinova i pokćerku koja je oduvijek imala problema s viškom kilograma.

"Uvijek je imala višak kilograma, a moja žena je neprestano radila na tome. Dopušta našim sinovima da jedu sve što žele. Oni imaju prilično brz metabolizam, tako da zapravo ne dobivaju kilograme, što je iznenađujuće s obzirom na to da u osnovi samo sjede na kauču i igraju igrice", napisao je.

No ovog tatu brine upravo pritisak koji njegova supruga radi na kćer.

"Došlo je do trenutka kad sam uhvatio svoju ženu kako lupa po bankovnim izvještajima naše kćeri i sramoti je zbog toga koliko novca mjesečno troši na hranu. Kći se rasplakala dok je moja supruga vikala na nju pitajući je želi li rano umrijeti od srčanog udara", opisao je ovaj tata situaciju u njihovom domu.

Istaknuo je kako djevojka radi puno radno vrijeme te je stalno na nogama, uživa provoditi vrijeme s njihovim psima, pomaže u poslovima na ranču te se bavi sportom pa mu ni samome nije jasno zašto ima problema s viškom kilograma.

Osim toga, požalio se na pitanja koja njegova supruga redovno postavlja. Kći često ispituje misli li da je ružna ili debela u odnosu na mršavije rođake s kojima se druži, a kada si kupi novu haljinu, redovno zaključi kako bi djevojka odlično izgledala u njoj "samo kada bi bila mršavija".

"Ne pomaže ni to što moja supruga tjera kćer da nakon jela trči na traci za trčanje dok se njezina braća izležavaju na kauču i sami jedu čips", istaknuo je te pitao korisnike Reddita kako da se postavi.

Kako kaže, boji se da će mu supruga reći kako su to "ženske" stvari i da se ne upliće, ali joj svejedno želi dati do znanja kako njezino ponašanje nije u redu.

Korisnici ove stranice su se složili kako treba reagirati te da takvim ponašanjem majka može samo potaknuti poremećaje u prehrani njihove kćeri, piše Cafemom.

Pročitajte više