Mama šokirana domaćom zadaćom u kojoj bi djeca trebala objaviti fotku donjeg rublja

Foto: 123RF

BRIAHANA Grant, majka djevojčice koja polazi drugi razred škole u Pittsburghu, prilično se uznemirila domaćom zadaćom koju je dobila njezina kći.

Kako prenosi WPXI-TV News, mama je uočila da je jedan od zadataka da sedmogodišnja djevojčica na internetu objavi fotografije svog donjeg rublja.

"Objavi fotografiju svog donjeg rublja! (Ili nam samo reci kako izgleda!) Ako možeš, objavi fotografiju svog strašnog donjeg rublja. Ako ne, samo opiši kako izgleda, kako se ponaša…", pisalo je u zadatku.

Grant se navodno toliko iznenadila da je kćeri uzela računalo i odmah kontaktirala ravnatelja škole. Zatražila je da osoba koja je djeci dala takvu zadaću odmah dobije otkaz.

"Brine me kako ćemo ja I drugi roditelji pojasniti djeci koliko je važno to ne raditi. Uznemirena sam. Ne želim da moja kći to radi, da objavljuje bilo kakve osobne stvari na internetu", rekla je šokirana majka u razgovoru za WPXI. 

Fox 23 News navodi da je zadaća uslijedila nakon što su djeca na satu čitala dječju knjigu Creepy Pair of Underwear. 

"Zadatak je uklonjen iz zadaće, a incident provjeravamo", poručili su iz škole. 

Spomenuta knjiga djelo je autora Aarona Reynoldsa, a govori o zecu Jasperu koji pokušava uvjeriti majku da je dovoljno star za nošenje gaćica koje svijetle u mraku.

Pročitajte više