Mama srcedrapajućom fotografijom pokazala što je nasilje učinilo njenoj kćeri

Foto: Facebook

ŠESTOGODIŠNJA Sophia završila je u bolnici zbog vršnjačkog nasilja. Njena mama Carrie Golledge objavila je fotografiju na kojoj djevojčica leži u bolnici uz srcedrapajuću poruku. 

“Ovo čini nasilje. Ovo je moja šestogodišnja kći, hospitalizirana zbog nasilja. Ovo je moja kći koja ima toliko brižno srce da je unatoč boli nije htjela da itko bude u nevolji”, napisala je Golledge iz Velike Britanije.

Kako je otkrila, njena kći je prestala jesti, uspavljivala se plačući i noćima je povraćala.

“Ovo je moje dijete koju je najbolja prijateljica emocionalno zlostavljala toliko dugo da je već mislila da je to normalno”, pojasnila je.

Djevojčica je nebrojeno puta posjećivala bolnicu zbog tjeskobe, a kada je u školi upozorila da nešto nije u redu, rečeno joj je da su to “samo šestogodišnjaci”. 

“Njena škola je toliko pogriješila da smo je morali premjestiti u drugu. Ona je samo jedna od previše njih koji prolaze kroz isto. Priča mog djeteta je izvrnuta i manipulirali su je ljudi koji su je trebali zaštititi u školi kada su o njoj skrbili. Moje dijete ne želi da se ovo dogodi bilo kome drugome”, upozorila je Golledge.

Mnogi su se solidarizirali s nesretnom djevojčicom i podijelili fotografiju na društvenim mrežama više od 232 tisuće puta. Majka nakon brojnih poruka podrške kaže kako im se polako vraća vjera u ljude nakon svega što je obitelj proživjela proteklih mjeseci.

Pročitajte više