Nije znala da je trudna: Zabolio je trbuh, a onda je rodila sama u kupaonici

Foto: Facebook

NIJE očekivala da će postati mama.

Dvadesetogodišnja Stacey Porter i njen šest godina stariji partner David Johnston našli su se u nesvakidašnjoj situaciji. Naime, ovaj mladi par iz Glasgowa je potpuno neočekivano dobio kćer, a za ondašnje medije su se prisjetili tog događaja.

Stacey je mislila kako je boli trbuh, a da rađa, postala je svjesna tek u trenutku kad je osjetila da bebina glava izlazi. Za to vrijeme je David spavao u sobi, a nije ga uspjelo probuditi čak ni 60 propuštenih poziva od Stacey pa je ona rodila potpuno sama u kupaonici.

Novopečeni tata se prisjetio i nevjerojatnog prizora koji ga je dočekao nakon što se probudio.

"Samo sam stajao tamo držeći se rukama za glavu i rekao: 'Stacey, to je beba'", ispričao je u razgovoru za Radio Scotland te priznao da nijedno od njih dvoje nije ni na trenutak posumnjalo da će uskoro postati roditelji.

"Nisam imala nikakve tipične simptome", otkrila je Stacey i dodala kako je cijelu trudnoću imala menstruaciju, a čak je pila i kontracepcijske pilule.

Nakon prvobitnog šoka mladi je par pozvao hitnu pomoć koja ih je odvezla u bolnicu gdje su liječnici utvrdili kako je s majkom i bebom sve u redu, a Stacey i David su svojoj djevojčici dali ime Sophia Grace Johnston.

 

 

Pročitajte više