Ova neobična i magična imena bi mogla biti hit u 2021. godini

Foto: Pexels

PROŠLOGODIŠNJI izazovi su ostavili neizbrisiv trag u životima mnogih ljudi. No rođenje novog djeteta uvijek budi nadu, a stručnjaci vjeruju da će nakon neobične 2020. godine mnogi posegnuti za "magičnim" imenima kako bi 2021. učinili što boljom.

Zato bi ove godine mogla biti popularna šarmantna imena, ona koja aktiviraju našu maštu i nadilaze našu mračnu stvarnost. Imena koja bi mogla definirati 2021. imaju čarobni element. To su imena superjunaka, imena koja simboliziraju moć zaštite, ali i mitska imena.

Neka od tih imena su: Adonis, Artemis, Brave, Cyrus, Delilah, Evander, Guinevere, Jupiter, Kali, Legend, Lilith, Loki, Lucifer, Ophelia, Oz, Pandora, Persephone, Powerful, Savita i Titan.

Osim toga, predviđa se da će roditelji početi tražiti inspiraciju i izvan granica Europe i Amerike, a osobito se privlačnima čine japanska imena. Zbog atraktivnosti, zvučnosti i neobičnosti, upravo bi neka od ovih imena mogla postati pravi hit: Aiko, Akuma, Amaya, Azami, Chihiro, Goku, Kaori, Kyomi, Midori, Mika, Ren i Yuki, navodi Today.

 

Pročitajte više