Ovako to izgleda kad 12-godišnja djevojčica pomaže mami roditi bracu

Foto: Facebook 

JE LI ovo hrabrost, ludost ili dobrodošlo iskustvo jednoj djevojčici, budućoj ženi i velikoj sestri? To da 12-godišnja djevojčica pomaže mami kod poroda, ali pritom ne stoji po strani, nego zaista pomaže i u najvažnijem trenutku stoički odradi svoj "posao" do kraja. I to nije sve, jer ova djevojčica stvarno se ponijela kao velika, a emocije koje je pritom pokazala sada oduševljavaju svijet. 



Riječ je o djevojčici Jacee čiji su joj roditelji, mama Dede i tata Zack Carraway, dozvolili da bude na porodu, no čak ni mama, iako jako dobro pozna svoju brižnu kćer, nije očekivala da će se ona toliko dati na porodu svog brata. 

No kada je krenuo porod, malena nije ustuknula, a kad su i babice vidjele njenu hrabrost i želju da pomogne mami donijeti na svijet svog brata Caysona, ostavili su njoj da odradi dio posla.

Malena je gotovo sama pomogla da braco izađe, potom je pomogla oko rezanja vrpce, a sve je to učinila s toliko emocija da je mama naknadno odlučila kako će fotografije podijeliti sa svijetom. 

Što mislite - je li ovakvo iskustvo djevojčici već prvi dan pomoglo da se čvrsto i zauvijek veže uz svog malog bracu kojeg će, ne sumnjamo, obožavati i brinuti o njenu kao prava velika seka? 

 

 

 

Pročitajte više