Poznata glumica snimila kako izgleda roditeljstvo pa se rasplakala

Foto: Instagram

HOLIVUDSKA glumica Drew Barrymore oduvijek je bila iskrena, a to vrijedi i kada se radi o roditeljstvu. Zna se da to nije jednostavan zadatak, iako prije nego što postanete roditelji imate posve drugačija očekivanja i stavove.

Upravo to je nagnalo Barrymore da zamoli svoje pratitelje da promisle kako bi roditeljstvo trebalo izgledati, a kakvo doista je.

“Jutros sam kasnila u školu i pojavila sam se u trenirci, nisam baš izgledala kao savršena mama i počela sam se gristi zbog toga. Tako tipično da si roditelji to rade”, rekla je u videu koji je objavila. Potom je pojasnila da se roditeljstvo uvijek uljepšava, a doista nije uvijek tako. To je dokazala videom u kojem su njene kćeri po kući rasule šećer u prahu.

Takve situacije majke i očeve ponekad dovode do ludila, a na to nisu imuni ni slavni.

“Da, nakon dva sata feniranja i šminkanja uz odličnog fotografa i rasvjetu mogu izgledati ovako. Osjećam se predivno i nakon treninga koji me oznoji, za sve je potreban trud. Ono što ne mogu skriti je da su neki dani teški i manje lijepi”, pojasnila je uz dvije fotografije. Na prvoj je sređena, a na drugoj plače, ima crvene oči i otečene obraze.

Uz sve što roditeljstvo nosi, Barrymore je pošlo za rukom smršavjeti desetak kilograma. 

“Toliko je truda potrebno. Prehrana, tjelovježba i boriti se kao lav. Prokleta genetika”, poručila je usporedivši izgled prije i poslije.

Osim što je sada rekla neke stvari o roditeljstvu, ranije je često progovarala o ovisnosti o drogama s kojom se borila kao dijete, teškom odnosu s majkom i emocionalnom krahu nakon razvoda.

Pročitajte više