Princ Harry otkrio svoj najveći strah vezan uz rođenje prvog djeteta

Foto: EPA-EFE

ZA princa Harryja i Meghan Markle uskoro stiže najuzbudljiviji trenutak njihovih života - onaj u kojem će postati roditelji. Vojvotkinju od Sussexa od porođaja dijeli tek nekoliko tjedana, a već sada su se susreli s brojnim strahovima zbog nove životne uloge koja ih očekuje.

Princ Harry je već mnogo puta pokazao da se jako dobro snalazi s djecom i da će biti odličan tata, ali je sada progovorio i o onome od čega najviše strahuje kad je riječ o rođenju djeteta.

Prilikom nedavnog pojavljivanja u javnosti sa svojim ocem, princem Charlesom, Harry je priznao da se već sad brine o tome kako će izgledati svijet u kojem će njegovo i Meghanino dijete odrasti.

"Kao netko tko će postati otac, svjestan sam naše zajedničke odgovornosti kako bismo ovaj svijet učinili otpornijim i njegove stanovnike naučili odgovornosti za sljedeću generaciju. Jedini način da se vidi pravi napredak nije slučajnost, već promjena", izjavio je princ u svom govoru tijekom sudjelovanja na okruglom stolu s mladim liderima Commonwealtha.

S takvim načinom razmišljanja slaže se i princ Charles, koji će uskoro još jednom postati djed.

"Uskoro ću dobiti još jedno unuče. Čini mi se da je ludost ako im ostavimo ovaj posve zagađeni, oštećeni i uništeni svijet. Svi unuci zaslužuju bolju budućnost", izjavio je još krajem prošle godine.

Pročitajte više