Superhit knjiga za klince: Kućica na stablu od 13 katova

KAŽU da djeca baš ne vole čitati, ali samo naivni im vjeruju. Kada im ponudite nešto zabavno, otkačeno i prepuno mašte, zgrabit će štivo i neće se odvajati od njega. Uspjeh serijala "Gregovi dnevnici" dovoljan je dokaz - svaka nova knjiga o Gregu dospijeva na top-ljestvice najprodavanijih naslova. A tu su i Timmy Promašaj, Tom Gates i ostali junaci koji nastanjuju glave naših mališana. Sada se veseloj družini pridružuju Andy i Terry, dječaci koji žive na neobičnom mjestu. Naime, njihov je dom u kućici na stablu koja ima čak trinaest katova, a zabava vreba na svakom uglu.

S više od sedam milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta ovaj urnebesni serijal za mlade čitatelje do suza će nasmijati cijelu obitelj. Fantastično urnebesna "Kućica na stablu od 13 katova", prvi dio serijala Andyja Griffithsa i Terryja Dentona, ispričana je zahvaljujući spoju teksta i slikovitih crteža koji podsjećaju na stripove te je krase urnebesne ilustracije na svakoj stranici.

Osim što je njihov dom neobičan, opremili su ga izuzetno zanimljivim namještajem: ondje imaju divovski katapult, tajni podzemni laboratorij, bazen pun krvoločnih morskih pasa i stroj za ispaljivanje pjenastih bombona koji vas slijedi uokolo i ispaljuje vam pjenaste bombone u usta kada god ste gladni! Samo pripazite na morske majmune i prave majmune koji se pretvaraju da su morski, kao i lažnu sirenu koja je zapravo divovsko morsko čudovište...

Knjiga će se u knjižarama pojaviti tijekom sljedećeg tjedna, a mi vam predstavljamo naslovnicu te nekoliko ultrasmiješnih crteža!

Pročitajte više