Tata nije mogao fotografirati dijete u igraonici zbog pogleda drugih majki

Foto: 123RF

MLADI otac osjetio je da ga majke osuđuju. Naime, svog sina je poveo u jednu igraonicu u Sydneyju, a supruzi je obećao poslati fotografije dječaka. Međutim, kad je shvatio da se to drugim majkama ne sviđa, odustao je.

O cijelom incidentu u jednoj roditeljskoj grupi na Facebooku je progovorila majka dječaka. Zapitala se zbog čega su očevi sumnjivi, dok majke mogu napraviti stotine fotografija djece i nitko ih zbog toga neće čudno pogledavati.

"Moj suprug je jutros odveo naše dijete u igraonicu u kojoj smo bili ranije. Prošli tjedan sam ga ja vodila, napravila sam hrpu fotografija i poslala ih suprugu da vidi kako se dobro zabavlja. Sad sam rekla njemu da ga fotografira i čekala odgovor", napisala je.

Razočarala se kad je primila poruku u kojoj je suprug napisao da ne može fotografirati sina jer ga okupljene majke sumnjičavo pogledavaju.

"To je toliko tužno. Obeshrabrit će ga i neće htjeti s njim sam izlaziti. On je aktivan tata i jako sam ljuta", dodala je.

Majke su se uključile u debatu i otkrile da su i njihovi muževi u javnosti znali biti posramljeni od strane drugih žena.

"Moj prijatelj je s djetetom otišao u park i žena mu je prišla te nepristojno upitala je li dijete njegovo ili treba zvati policiju. Najgore je što je sve čulo dijete i pomislilo da će tata u zatvor", povjerila se jedna, a sličnih slučajeva je puno.

Pročitajte više