Treba li bebama ovakav wellness tretman?

Screenshoot: Facebook 

OKE, glupo pitanje - kome ne treba ovakav wellness tretman?

Pa čak i bebe koje doslovno još uvijek ne znaju, pa nećemo reći baš ništa, ali - skoro - čak i one znaju cijeniti ovakve trenutke opuštanja. Već i one znaju sve dobrobiti umirujuće, nježne, privlačne i savršene - masaže. 
 
No dok nama veliki masaža treba da bi se opustili, bebama one ipak znače nešto puno više. Bebama je dodir njihove mame neprocjenjiv, jer ih umiruje, jer im daje sigurnost - i to onu sigurnost koja kaže - mama je tu, nigdje ne ide, a ti zlato samo spavaj. 
 
Masaža i dodir, baš kao i majčina blizina dobar su lijek i protiv bebinih kolika, noćnog nemira - ma svega što bebu uznemiruje i treba je "vratiti" u njeno zen stanje. A upravo to može napraviti mama, sa svojom nježnom rukom, nježnim dodirom, milovanjem i laganom, nježnom masažom. Sve dok se beba ne opusti i ne utone u san. 
 
Pati li i vaša beba od sličnih "nemira", iskoristite svoje ruke i svoju ljubav i priredite im jedan ovakav neodoljivi wellness tretman.
 
Naravno, bebe se masiraju laganim pokretima, punim dlanom, njima ne treba "istjerivati umor" iz mišića. Njih samo treba divno opustiti. 

 

 

Pročitajte više