Trik Jennifer Garner za omekšavanje maslaca je apsolutno genijalan!

Foto: Instagram

KRENULI ste u izradu kolača i imate sve potrebne sastojke, međutim u jednom trenutku shvatite da vam je potreban i maslac u omekšanom obliku, a vi jedino što imate je maslac koji je do malo prije stajao u vratima vašeg hladnjaka. 

Tom je problemu doskočila Jennifer Garner jednostavnim trikom koji je odlučila otkriti u videu na svom Instagram profilu koji je ispunjen kuhinjskim savjetima.

"Uzmite tvrdi maslac iz hladnjaka. Napunite čašu toplom vodom i pustite je da se zagrije dvadesetak sekundi. Potom izlijte vodu, a maslac prekrijte toplom čašom i ostavite tako desetak minuta. Uživajte u omekšanom maslacu i kuhinjskim vještinama", poručila je Garner. 

Njene su pratiteljice bili oduševljene malom kućnom tajnom koju je odlučila podijeliti s njima. 

"Ovo je odlično. Obično maslac grijem u mikrovalnoj pa dobijem juhu od njega", našalila se jedna od njih.

"Moram priznati da sam to nekad radila s fenom. No ne više, hvala bogu", dodala je druga.

Također, većina njih se složila da je pravo vrijeme da Jennifer pokrene neki vlastiti kulinarski show jer je očito koliko uživa u kuhinji.

 

Pročitajte više