Trogodišnjakinju pronašli mrtvu, sumnja se da su je posvojitelji nasmrt pretukli

TROGODIŠNJU Victoriju Rose Smith su u ožujku prošle godine usvojili supružnici Ariel i Jerry Austin Robinson.

Ariel je sudjelovala i u Food Networkovom showu Worst Cooks in America. Pojavila se u 20. sezoni ovog natjecateljskog showa. Navodno je bila i pobjednica, navodi Los Angeles Times. No, na temelju ovih optužbi odlučeno je da se sezona u kojoj se pojavila neće emitirati.

Djevojčica je pronađena u nesvijesti te je prevezena u lokalnu bolnicu gdje je proglašena mrtvom, a nakon daljnjeg ispitivanja utvrđeno je da je bila zlostavljana i prije smrti. Kako se navodi u izvješću, smrt je uslijedila zbog višestrukih ozljeda nanesenih tupim predmetom. Zbog toga se sumnja kako su je posvojitelji nasmrt pretukli.

Trenutno su i Ariel i Jerry Robinson zadržani u pritvoru zbog moguće povezanosti sa zločinom. 

Robinsoni imaju i dva biološka sina, a u veljači 2020. godine posvojili su Victoriju zajedno s njezina dva biološka brata. Štoviše, Ariel je često i na društvenim mrežama govorila o svojoj obitelji u kojoj su bile izmiješane dvije rase te su ostavljali dojam sretne i skladne obitelji.

"Prije godinu dana, na moj rođendan, objavili smo da postajemo sedmeročlana obitelj! Papiri su potpisani i sve je pokrenuto kako bi se naše bebe uselile u sljedećih nekoliko mjeseci. Stvari su se jako promijenile od tada do danas", napisala je Ariel u jednoj od objava u kojima je govorila upravo o posvojenju te je dodala: "Ludo je kako se stvari mogu drastično promijeniti u samo jednoj godini."

Na Twitter računu, koji je trenutno još uvijek aktivan, predstavila se kao "Ari-People Lover". Kao što je navedeno u njezinoj biografiji, ona je religiozna supruga i majka koja je, osim što je pobijedila u 20. sezoni natjecanja Food Network, ujedno i komičarka.

Ima čak i svoju profesionalnu web stranicu na kojoj se navodi: "Ona je supruga, mama i bivša nastavnica u srednjoj školi koja je postala stand-up komičara i TV osoba. Najpoznatija je po pobjedi u 20. sezoni Food Networkovog najbolje rangiranog showa, Worst Cooks in America."

Iako su glavni osumnjičeni, krivnja ovog bračnog para još uvijek nije potvrđena, a nejasni su i motivi ubojstva. Ako budu osuđeni, prijete im kazne od 20 godina do doživotnog zatvora.

Victorijina biološka obitelj, kao i neki od njezinih prethodnih udomitelja, ispratili su je prošlog petka na groblju crkve u Travelers Restu u Južnoj Karolini, piše People.

Pročitajte više