Trudna Pamela Ramljak pozirala u uskoj haljini i otkrila koliko je dobila kilograma

PAMELA Ramljak u slatkom je iščekivanju drugog djeteta. Pjevačica čeka djevojčicu i za četiri mjeseca njena obitelj brojat će četiri člana.

Zbog pandemije koronavirusa je zatvorena u kući, požalila se i da joj je otkazan redovni trudnički pregled, a vrijeme u izolaciji krati uljepšavanjem.

Odjenula je usku haljinu maskirnog uzorka koja je istaknula njen trudnički trbuščić pa priznala koliko je kilograma dobila u prvih pet mjeseci trudnoće.

“Jučer sam pojela doslovno pola frižidera, a pošto ove godine svakako neću na more boli me uvo za kile. S Antunom sam sve skupa dobila 10 kg, a sad sam u 5 mjeseci trudnoće već na plus 5. Pošto je sve zatvoreno ne mogu kupiti trudničke hlače niti trenirke i kad su na pranju doslovno dvije pidžame u koje još stanem, moram hodati u pamučnim haljinama po kući, za sliku sam stavila crveni ruž, pa subota je, što ne”, napisala je pa dodala da joj karantena teško pada.

“Ne znam za vas, ali još koji tjedan i mislim da ću prošvikati, a možda već i jesam, ne mogu za sve hormone okriviti.”

Pratiteljice su joj poručile da je “predivna trudnica”, kao i da joj “trudnoća dobro stoji”.

“Pa koje kile, izgledaš odlično, bitno da lijepo beba napreduje, poslije se kile lako skinu”, poručila joj je jedna na što su mnoge iznijele vlastita iskustva.

“Dobila 30, i opet se vratila na svoju kilažu prije trudnoće. Ali sam jela kao da sutra ne postoji”, “Ja sam s prvim dobila 26 kg i otišlo sve, a sad s drugim 23 i jela sam kao termit, ali zato sad već 8 mjeseci nikako da ode još ostalih 15 kg”, komentirale su neke od njih.

Inače, prema rezultatima jednog britanskog istraživanja, čak polovica žena u trudnoći dobije deset do 12 kilograma. Koliko bi kilograma žene trebale dobiti u trudnoći lako se može izračunati i prema indeksu tjelesne mase (BMI).

Pročitajte više