Trudnica na najgori mogući način saznala da je njen dečko oženjen i otac dvoje djece

Foto: 123RF

MLADA žena koju dani dijele do porođaja saznala je da njen dečko neće prisustvovati porođaju jer je oženjen. 23-godišnja trudnica iz Amerike svoju je nevjerojatnu priču podijelila na forumu Reddit. 

Kako je pojasnila, s 37-godišnjim muškarcem je u vezi dvije godine i sada čekaju bebu. No u 39. tjednu trudnoće liječnici su joj rekli da planiraju inducirati porođaj o čemu je obavijestila svog odabranika koji joj je tada priznao da je još uvijek u braku i da njegova supruga ne zna da ima aferu.

“Kad sam ostala trudna, rekao mi je da će preseliti u grad u kojem živi kako bismo se mogli useliti skupa u stan, ali je cijelo vrijeme to odgađao dok ne finalizira neke stvari s bivšom suprugom. Rekao mi je da je razveden i nikad nisam imala razloga to propitkivati. Znala sam da ima dvoje djece”, napisala je. 

Preseljenje su planirali prije mjesec dana, a onda je proglašena pandemija koronavirusa. 

“Odjednom je postao nekomunikativan što nije baš idealno kad čekate porođaj. Danas sam doznala da će me inducirati u ponedjeljak, osim ako moje dijete ne odluči samo stići tijekom vikenda. Obavijestila sam ga o tome i nije mi bilo jasno zašto ne pokazuje nikakvu reakciju. Tada mi je rekao da nije razveden, da njegova žena nema pojma što se događa i da sad ima osjećaj da je stjeran u kut”, dodala je trudnica. 

Očekivano, priznanje ju je razbjesnilo.

“To nije nešto što želite čuti četiri dana prije porođaja. Nemam pojma što da radim. Planiram mu reći da odj**e i podizati dijete sama. Mogu to, ali sam do jučer bila uvjerena da ću imati partnera”, kaže.

Ljudi su joj u komentarima ponudili savjete i jasno dali do znanja da suosjećaju s njom.

Neki su je upozorili da bi se sada trebala fokusirati samo na trudnoću, na porođaj i prve dane s bebom, no i da bi bilo dobro kontaktirati odvjetnika.

“Nemoj brisati njegove poruke ili e-mailove jer ti mogu pomoći na sudu. On sada ovo radi jer misli da se može izvući i normalno nastaviti sa svojim životom, nemoj mu to dopustiti, izbori se za svoje dijete i tuži ga kako bi dobila alimentaciju.”

Pročitajte više