U samo 12 minuta rodila je 21. dijete, ali svijet je šokirao jedan drugi podatak

Foto: Facebook

43-GODIŠNJA Sue Radford ima 21 dijete. Oni čine najveću britansku obitelj pa su tim povodom gostovali u emisiju koji emitira Channel 4. 

Radford je otkrila da je najmlađu kćer Bonnie Raye rodila u svega 12 minuta, ali gledatelje je šokirao jedan drugi podatak. Priznala je da je prvo dijete rodila kada je njen suprug Noel imao 18 godina, a ona samo 13.

“Divna su djeca, ali osjećam se čudno zbog činjenice da je zatrudnjela kad je on imao 18, a ona 13”, kaže jedan korisnik Twittera, a drugi komentira: “Je li ona stvarno dobila dijete kada je bila dijete?”.

Neki smatraju da je riječ o zločinu i da bi zbog toga trebali odgovarati.

“Ne mogu prijeći preko činjenice da je 18-godišnjak napravio dijete 13-godišnjakinji. To je zločin”, upozorio je jedan gledatelj.

"Nadam se da ovo gledaju socijalne službe i da su jednako uznemirene kao i ja. Očito imaju mentalni poremećaj. Pomozite im!"

Radford je u emisiji otkrila i da ne zna hoće li sada stati.

“Nakon rođenja 20. djeteta sam rekla da je to zadnje. Mislim da jednostavno volimo veliku obitelj i novorođenčad. Ako je to ovisnost, prestat ćemo. Barem znamo da ćemo imati puno unučadi”, zaključila je.

Pročitajte više