Učiteljica priznala da se osjeća "usr*no" jer je dobila samo šest poklona od učenika

Foto: Pexels

MNOGI roditelji učiteljima svoje djece kupuju božićne poklone kao znak zahvalnosti za njihov trud tijekom protekle godine - iako to nije obavezno, pa čak ni očekivano.

No, ova je godina svima bila teška, a mnoge se obitelji financijski bore. Ipak, čini se da jednu učiteljicu takvi problem uopće ne brinu. Naime, izazvala je bijes ljudi nakon što je priznala da se "osjeća usr*no" jer je dobila samo šest poklona, a inače dobije popriličan broj. Ova anonimna učiteljica smatra da je "super radila" i da "zaslužuje puno više".

Roditelji i drugi učitelji nisu bili impresionirani njezinim primjedbama, a mnogi su njezinu objavu na Mumsnetu nazvali sramotnom.

"Radim u školi u kojoj djeca uvijek dobiju poklon od razrednika", napisala je dodavši kako je ona izdvojila novac za te poklone te je pitala roditelje zar im nije neugodno ako oni ne uzvrate na isti način.

Objasnila je da je "potrošila 40 funti i nekoliko sati umatajući privjeske za ključeve od smole za svako dijete". Osim toga, zapitala se sviđa li se ona uopće roditeljima svojih učenika ako joj ništa nisu poklonili.

"Znam da je pandemija, ali nitko od roditelja nije ostao bez posla i stvarno mislim da nije previše tražiti mali poklon", smatra ona.

Jedan njezin kolega je odgovorio: "Ja sam srednjoškolski nastavnik. Mi nemamo tendenciju dobivanja poklona, ​​niti bih to očekivao."

"Sigurno znate da je ovo jedna od najčudnijih i najtežih godina ikad. Ne mogu vjerovati da vam je stalo do darova", komentirao je drugi.

"Dobila sam nekoliko kutijica čokolade od djece u svom razredu, što mi je značilo cijeli svijet - uglavnom zato što znam da će roditelji morati opravdati novac koji će na njih potrošiti u ovim teškim vremenima", istaknula je još jedna učiteljica.

"Zvučite vrlo nezrelo, a čini se da ste i zaboravili značenje Božića", još je jedan u nizu komentara dok su drugi zaključili kako je ponašanje ove učiteljice "apsolutno sramotno", prenosi The Sun.

 

Pročitajte više