Ukrajinska djeca ukrala pozornost tijekom majčinog intervjua za CNN

U RAZGOVORU s CNN-ovim voditeljem Andersonom Cooperom uživo iz skloništa Olena Gnes je izvještavala o događanjima u Kijevu, kad su njena djeca potpuno preotela pozornost, skačući unaokolo i praveći grimase pred kamerom i brojnim gledateljima CNN-a.

Olena je rekla da su djeca puna energije i da ne znaju kako je drukčije upražnjavati. "Osobito jer ih cijelo vrijeme tražimo da budu tihi", rekla je. "Mi smo u zatvorenoj prostoriji bez ikakve sunčeve svjetlosti i, da, djeci je to stvarno jako teško."

Njezina djeca, za koju je rekla da su u dobi od četiri mjeseca, pet godina i sedam godina, radila su svakakve vratolomije, glupirala se, oponašala tigrove i krokodile, a to je dovelo voditelja do smijeha.

"Volim ovu djecu", napisao je jedan korisnik Twittera nakon što je pogledao intervju. "Danas su me nasmijali. Neka su na sigurnom."

Drugi je rekao: "Ovo je najbolji intervju koji sam ikada vidio!!! Volim način na koji Anderson Cooper izgleda, smiješi se i zabavlja se s djecom. Ovu obitelj ne možete ne obožavati!"

Olena je spomenula ruski napad na kazalište u Mariupolju, koje je pružalo sklonište djeci, opisujući taj dan kao najteži za nju dotad. "Srce mi stvarno krvari nakon čitanja ove vijesti i stvarno se osjećam kao da su moje sestre i moja braća, moja djeca ubijani u Mariupolju i drugim mjestima", rekla je Olena.

Dodala je da su joj djeca svjesna svega o čemu odrasli pričaju u skloništu, premda su malena, a ona tvrdi i da osjećaju koliko su svi pod stresom, mada smatra da se još dobro i nose sa svim.

Dodala je: "Stalno se raspituju o Vladimiru Putinu. Zašto je tako loša osoba? Zašto uništava Ukrajinu? Zašto ubija ljude?"

Pročitajte više