Uzvanik zaključao mladenkinu djecu u sobu da mu ne bi smetala tijekom vjenčanja

Foto: 123RF

ČINJENICA je da ne vole svi djecu. I to je potpuno u redu. Naravno, ako svoje stavove ne namećete drugima.

Upravo su djeca predmet čestih rasprava kada je u pitanju organizacija vjenčanja. Dok jedni ne vide ništa sporno u tome da se među njihovim uzvanicima nalaze i oni najmlađi, drugi ne žele jedan od najvažnijih dana u životu dijeliti s njima.

Upravo se s tim problemom susreo i korisnik Reddita pod nazivom ThrowAway3091345 koji je opisao neobičnu situaciju u kojoj se našao na vlastitom vjenčanju. 

On i njegova novopečena supruga su prirediti proslavu vjenčanja u svom domu. Sve je bilo u redu dok mladoženjin šogor Tim, koji ne skriva da nije ljubitelj djece, nije shvatio da su na vjenčanju prisutna i mladenkina djeca.

"Tim i moja sestra stigli su kasno", piše u objavi: "Djeca su bila s nama cijelo vrijeme. Tim je izgledao vidno uznemiren sve dok nije iznenada ponudio da odvede djecu u kupaonicu kako bi se umila prije jela. Vratio se nekoliko minuta kasnije te sam ga pitao gdje su djeca. Rekao je da ih je odveo u njihovu spavaću sobu jer su se htjeli igrati s igračkama. Pomislio sam da to nije karakteristično za njih. Zapitao sam se i zašto odjednom ne žele jesti jer su rekli da su gladni. Htio sam ih provjeriti, ali bio sam zaokupljen ozljedom gležnja moje tetke".

U nastavku piše: "Moja mlađa sestra je došla rekavši nam da su vrata dječje spavaće sobe zaključana, a djeca su unutra. Supruga i ja smo bili u šoku. Potražili smo ključ. Pitao sam sestru je li ih ona zaključala ali Tim je rekao da je on to učinio. Rekao je da se brinuo da će djeca lutati okolo bez nadzora i da je želio biti siguran da su na sigurnom jer su svi (odrasli) bili zauzeti".

Nakon što su djeca puštena iz sobe, ispričali su kako im je Tim poručio da će imati problema ako napuste sobu. Mladoženja je na to pobjesnio, vikao na Tima te ga na kraju i izbacio iz kuće, prenosi Fox News.

"Moja ga je sestra branila i plakala te me nazivala uvredljivim imenima. I nju sam izbacio. Moji su se roditelji svađali govoreći da je to što sam učinio nepotrebno jer je Tim samo pokušavao pomoći", dodao je autor objave te je pitao korisnike ove popularne stranice misle li i oni da je pretjerao.

Većina je stala na njegovu stranu, a jedan od njih je zaključio: "Timu nije žao. On to govori kako bi ispao dobar, a autor objave loš i nažalost, to djeluje".
 

Pročitajte više